Base Quest Monolith Q/A

View previous topic View next topic Go down

Base Quest Monolith Q/A

Post by Admin on Sun Apr 30, 2017 2:30 am

Faction Exam Questions and Answers for Level 1 and 2 Monoliths

Question 1 - Which is not a faction base?
Answer - Pixu Palace

Question 2 - Which is not in the faction base?
Answer - Copper-sparrow platform

Question 3 - What is the Maximum Level for a Faction Base?
Answer - 30

Question 4 - Can anybody enter faction base at non-battle time?
Answer - No, I can only enter my own faction base

Question 5 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Gain enough Faction Contribution

Question 6 - After a faction's rank has been upgraded, they can accumulate another type of point used to upgrade the faction's constellation map. What are these points called?
Answer - Constellation

Question 7 - A faction based will be disbanded if the faction doesn't reach the required amount of which of the following?
Answer - Health

Question 8 - How do you upgrade a Faction's Rank?
Answer - Constellation Points

Question 9 - Players can obtain contribution by doing which quest?
Answer - Faction Quest

Question 10 - If a player levels a faction, what happens to their contribution?
Answer - It resets to 0

New questions since New Horizons expansion:

Q: The Famous grave robbers of the Perfect World - exclusive of Grovery Raiders?
A: Snowwind

Q: Where is the love poem that suma the Learned wrote to Cho Wenchun?
A: Painted canvas

Q: What is the maxumum level for a Faction Base?
A: Lv30

Q: If a players leaves a Faction, what happens to their Contribution?
A: It resets to 0.

Q: The Frost Ancient's wife gave birth to two sons, Holan and Holeen. Why was Holeen Abandoned ?
A: Born with a scarlet birthmark.

Q: How do you upgrade a Faction's Rank?
A: Faction Contribution

Q: Who can pattern Spotted Felis Furs by using a vulture's Skin and an orchid Petali's Wing?
A: Lien

Q: When does Savagian's legend says that the stele will appear?
A: Every night
Faction Exam Questions and Answers for Level 3 Monolith

Question 1 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - River Gate

Question 2 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Event City

Question 3 - Which of the following is not a faction establishment?
Answer - Pixu Palace

Question 4 - Which of the following is not sold in the Heavenly Vault?
Answer - Wedding Tool

Question 5 - What is not sold in heaven vault?
Answer - Fine Orb

Question 6 - Which item is not obtained from the Alchemy Lab?
Answer - Bless Box

Question 7 - Which building can enhance base defense?
Answer - Hall of Loyalty

Question 8 - What rank can faction members obtain +15 Vit scroll?
Answer - 4 stars

Question 9 - At what level in the Alchemy Labs can a player buy a +30 Vit scroll?
Answer - 8 Stars

Question 10 - Which Item is not obtained from the Alchemy Labs?
Answer - Limited Bag

Updated questions:

Question: The Celestial Recluse lives in the Lunar Glade; what's his title? Answer: Unblemished Winning Streak in Chess
Faction Exam Questions and Answers for Level 4 Monolith

New Questions as of 1/3/15:
Q01 = A4 Q02 = A1 Q03 = A2 Q04 = A2 Q05 = A3 Q06 = A4 Q07 = A2 Q08 = A1 Q09 = A3 Q10 = A3

Question 1 - Which Item is not obtained from the Armory?
Answer - Enhanced Buff

Question 2 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Dream Seeking Orb

Question 3 - Buildings require architectural materials in order to be made. Which of the following is not a required material?
Answer - Bone Burying Sand

Question 4 - In Perfect World, can Faction members obtain Faction EXP by handing in materials?
Answer - Yes

Question 5 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Architectural material cannot be obtained by Faction quest.

Question 6 -Does Faction Health come from Faction EXP?
Answer - Yes

Question 7 - The Base Building can be destroyed under which certain situations? Which of the following is incorrect?
Answer - The Faction base can be destroyed by any faction member New question's answer (to be completed!) ask your choice among 4 PWI characters, including General Summer, Duker Blake, Celestial Recluse and Vulpen Brokade. Vulpen Brokade is the right answer

Question 8 - If a Faction Building can be destroyed under certain situations, which of the following is true?
Answer - The Building can be destroyed in a Faction Battle.

Question 9 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - Base will be closed. Funds will be cost to open it again.

Question 10 - Before upgrading Base Tech, certain requirements need to be met. Otherwise, Base Tech cannot be upgraded. Is this true?
Answer - Yes
Faction Exam Questions and Answers for Level 5 Monolith

Question 1 - Which of the following pairs are not lovers?
Answer - Borobudur Dungeon Lord, Queen Succubus.

Question 2 - The Corona polarized and divided himself into two separated parts, allowing two spirits to reside within his body. One half became the embodiment of Light and called itself the Violet Corona. What did the evil counterpart call himself?
Answer - Glory

Question 3 - Which of the following is not a Faction Establishment?
Answer - Pixu Palace

Question 4 - For the Alchemy Labs, at what rank can Faction Members obtain the special Vitality +30 Scroll?
Answer - 8 stars

Question 5 - In Perfect World, players not only dye fashion items into the color they like, but also decompose the items they don't like. What item can be gained after decomposing fashion items?
Answer - Random Pigment

Question 6 - Circa the year 1000, a new human civilization is beginning its expansion in the west. Due to its location, the people called it the Sunset Country, or the Dusk Country as it has come to be known. But in what year did disaster strike this civilization?
Answer - PW. 1044

Question 7 - Architectural material can be obtained in many ways. Which of the following is incorrect?
Answer - Material cannot be obtained by faction quests.

Question 8 - After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to the Mystic?
Answer - Tellus Wood

Question 9 - How far back in time is Old Heaven's Tear?
Answer - Ten thousand years

Question 10 - If Faction Health is reduced to 0%, what happens?
Answer - The Base will be closed. Funds will be needed to open it again.
Faction Exam Questions and Answers for Level 6 Monolith

Question 1 - In times of war between Factions, where is the default portal to the enemy's Faction Base?
Answer - Training Hall

(New question for Level 6 Monolith, edited 10/22/13)

Can anyone enter a faction base during non-battle time?
Answer - No, I can only enter my own faction base.

Question 2 - Which of the following is incorrect?
Answer - A faction can attack others without having a base.

Question 3 - If an attacker enters an enemy base, they'll need to talk to which NPC to start fighting?
Answer - Attack Commander

Question 4 - Which is not one of the ways to end a Faction War?
Answer - All members of the defenders retreated.

Question 5 - All players will gain corresponding materials based on their race after completing the materials quest. The Untamed will gain which of the following materials?
Answer - Lost Sand

(New question for Level 6 Monolith, edited 10/22/13)
Tsu is an elf who cut off his wings for the sake of the Winged Elves' future. He lives in the human world now and is the minister of Tsang. What is his full name?

Answer - Tsuan

Question 6 - You would meet the Hellbull Tyrant boss in which Manor of Justice?
Answer - Dungeons of Sins

(New question for Level 6 Monolith, edited 01/12/2014)

Question 6 - According to ancient texts, the descendants of the gods are blessed with immortality have secluded themselves in four sacred places throughout Perfect World. There, they work tirelessly, for a way to help the gods return. Which one of the following is one of the four sacred places?
Answer - The Lunar Glade

Question 7 - There is a legend that the daughter of the Twilight Lich King, the Princess of Moonlight, was so beautiful that men couldn't resist falling in love with her. The Twilight Lich King betrothed his daughter to the counselor's son but after his death, and the death of the councilor's son shortly after, there was a struggle for power over the Twilight Lich King's throne. The infighting amongst the factions soon broke into an all out war that ravaged the land until the party in support of Princess Moonlight surrendered. Which of the following is a relic representing the tragedy of Princess Moonlight?
Answer - Chrono

(New question for Level 6 Monolith, edited 10/22/13)
Which of the following is not a Faction Establishment?
Answer - Pixu Palace

Question 8 - According to ancient texts, the descendants of the gods are blessed with immortality and have secluded themselves in four sacred places throughout Perfect World. There, they work tirelessly for a way to help their gods return. Which one of the following is one of the four sacred places?
Answer - The Lunar Glade

Question 9 - In the Early Days, the Human, Elves, and Untamed often fought amongst one another. It took the threat of the Wraiths to unite the warring races but it was immediately clear that the fight against the Wraiths was one the Alliance was unable to win. Based on this history, which of the following is true?
Answer - Due to the invasion, the future of Perfect World is unknown.

(new question for level 6 Monolith, edited 10/20/13)
Question 9 - Once a Faction battle starts which can NOT happen?
Answer - A Faction can participate in several battles at once.

(new question for level 6 Monolith, edited 10/21/13)
Question 10 - In what year did the Tideborn change their tribe name, and live prosperously on the Barriered Islands?
Answer:467

Question 10 - The Frost Ancient's wife gave birth to two sons, Holan and Holeen. The Frost Ancient abandoned which son?
Answer - Holeen
Faction Exam Questions and Answers for Level 7 Monolith

Question 1 - When a Faction Battle starts which one of the following is FALSE?
Answer - One Faction can join in several Faction Battles in one time.

Question 2 - You would meet General Shengjie in which room of The Manor of Justice?
Answer - Dungeon of Blood

(New question #2 edited 11/7/13)
Question 2 - In PW. 1291 Emperor Mayen established the capital, the City of Peace, in the Ancestral Land. What was that land called?
Answer - Capital of the Green Emperor

Question 3 - Members can enter the Faction Base using which NPC?
Answer - Faction Base Manager

Question 4 - After finishing the quests, players can obtain various materials corresponding to their race. What kind of material is rewarded to Winged Elf’s?
Answer - Plume Puff

Question 5 - The Treasure Cave of the Island was once one of the most wealthy and luxurious caves around in the world. Each night, pirates would haul their booty to this place. However all of the pirates were killed in a single battle and their bodies were never found. Many years have passed since then, but there have been reports of pirates in the area. What does this mean?
Answer - The pirates’ corpses are wandering the land.

(New question #5 edited 11/7/13)
Question 5 - Dragon City Diplomat once appeared where in the Perfect World?
Answer - Archosaur City

Question 6 - The Harpy Wraith is a powerful spirit that has been reported to appear where?
Answer - Valley of Reciprocity

Question 7 - Heaven's Tear is a sacred place that has been blessed by the gods. It floats up high within the clouds. What's another name for Heaven's Tear?
Answer - Unsaken city

Question 8 - Located in the depths of the ancient Forest of Haze, a powerful god’s alther lies concealed since the birth of Perect World. It’s said that a treasure was hidden within the alter and anyone who finds it will become the ultimate warrior! Alas, where is this place?
Answer - Jungle Ruins

Question 9 - As time passes by, spirits become increasingly powerful around the Violet Corona, including evil ones. If this situation isn’t rectified the entire world will be filled with evil spirits. The Violet corona used its last bit of energy to detonate its soul. The huge explosion shook the entire world and caused massive irreversible damage to Perfect World. Now that Violet Corona is broken and Dark Corona has disappeared the Mystics have emerged. What kind of magic do they possess?
Answer - The Third Eye

Question 10 - The Corona polarized and divided himself into two separate parts, allowing two spirits to reside within his body. One half became the embodiment of light and called itself the Violet Corona. What did the evil counterpart call himself?
Answer - Glory


Last edited by Admin on Sun Apr 30, 2017 10:29 pm; edited 2 times in total (Reason for editing : cant see)

Admin
Admin

Posts : 3
Join date : 2017-04-30

View user profile http://the-deviants.forumotion.com

Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum